Punts de lliurament gratuït

La Botiga UAB t’ofereix un sistema de lliurament gratuït en punts específics del centre. Podràs recollir la comanda a:

Abacus cooperativa
Les entregues en aquest punt de lliurament es fan una vegada per setmana, de dilluns a divendres. Es rebrà un correu amb la data a partir de la qual es podrà recollir la comanda (màxim 8 dies des de la compra excepte incidències).

Enviaments amb ports a càrrec de l'usuari

La Botiga UAB també t’ofereix un sistema de lliurament amb ports a càrrec de l’usuari per enviar la comanda a l’adreça que et convingui. Si has triat aquest tipus d’enviament no et descuidis d’indicar-nos l’adreça de lliurament a l’apartat ‘Adreça de lliurament’ quan facis la comanda, a més d’activar l’opció corresponent del formulari que s’ofereix. A l’hora de seleccionar l’adreça d’enviament, recorda triar-ne una on hi hagi algú habitualment. Recorda que la Botiga UAB et permet fer l’enviament de la comanda a una adreça diferent de l’adreça de facturació, les dades de la qual hauràs d’introduir en un formulari diferent.

Què pots fer si no t’arriba la comanda?

Si la comanda no t’arriba a l’adreça que has indicat i et vas registrar prèviament o durant la compra, pots consultar l’estat a través de la plataforma virtual o bé posar-te en contacte amb nosaltres a través de la pàgina ‘Contacte’. Si no et vas registrar quan vas fer la comanda, contacta amb nosaltres a través de la pàgina ‘Contacte’.

Registrar-se

La Botiga UAB et recomana que et registris com a usuari de la botiga virtual, de cara a futures compres i per poder fer un seguiment de l’evolució de la comanda. Un cop registrat, et podràs identificar sempre que vulguis per administrar les dades principals de facturació o l’adreça de lliurament, canviar la contrasenya o veure l’estat de la comanda.