Compromís amb el medi ambient

RPET

El PET reciclat, rPET o polièster reciclat és un material obtingut a partir del reciclatge de materials sobrants. Majoritàriament prové del reciclatge d'ampolles de PET i, en menor mesura, de restes industrials de polièster o de roba.

Vegà

Acredita que el producte no conté ingredient animal i que està comprovat mitjançant diverses avaluacions de conformitat i proves en la seva producció que cap animal està exposat a cap explotació.

Polièster reciclat

S'utilitza tant per a la fabricació d'envasos com per a la creació de peces de roba. Després d'un procés de reciclatge -que no implica l'extracció de petroli- es produeixen els fils amb què s'elaborarà el polièster reciclat i s'hi teixiran les peces ecològiques.

100% cotó orgànic

Cotó orgànic

Cultivat usant mètodes sostenibles amb impacte baix per al medi ambient. La no utilització d'insecticides, fertilitzants o altres productes químics en el procés de filat i producció dóna com a resultat un teixit còmode, 100% derivat de plantes i hipoalergènic, d'alta sostenibilitat a la cadena de subministrament, en un to natural que reivindica l'agricultura tradicional.

GOTS

És l'estàndard pel qual s'aprova que els teixits i els tèxtils estan fets de fibres orgàniques. Només els tèxtils fabricats amb un 70% de fibres orgàniques poden obtenir aquest tipus de certificació. L'objectiu del GOTS és definir els requisits reconeguts a nivell mundial que asseguren l'estat orgànic dels tèxtils, des de la recol·lecció de les matèries primeres, incloent-hi la fabricació responsable des del punt de vista ambiental, social i fins a l'etiquetatge per proporcionar una garantia creïble al consumidor final; és a dir, la seva mirada està posada a generar confiança i transparència de tota la cadena de proveïdors. Els processadors i fabricants de tèxtils estan habilitats per exportar les seves teles i peces orgàniques amb una certificació acceptada a tots els mercats principals.

OETKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100

L'etiqueta ecològica més utilitzada al món per garantir que els productes han estat analitzats davant de més de 300 substàncies nocives. La certificació es basa en el catàleg de criteris OEKO-TEX® amb fonament científic i proves de laboratori neutrals, tenint en compte nombroses substàncies, tant regulades com no regulades, que podrien ser perjudicials per a la salut, així com paràmetres preventius.

Rentat enzimàtic

La rentada enzimàtica és un procediment tèxtil d'acabat final que es fa servir per suavitzar un teixit. Aplicant enzims de forma parcial, s'aconsegueix un tacte més suau i/o es redueix o elimina la microfibra. S'aplica generalment al cotó, el denim, el tencel o el seaqual.